Verksted med ESD- sikring

Vi har full ESD-sikring for å unngå skader på utstyr under reparasjon, og alle data på maskiner vi får inn på verkstedet, behandles med varsomhet. Alle data blir behandlet konfidensielt, og alle våre ansatte har undertegnet avtale om taushetsplikt.

PC-verksted for effektiv og rask feilsøking!

Vi har eget PC-verksted, hvor vi er i stand til å utføre de aller fleste reparasjoner, på både bærbare og stasjonære datamaskiner.

Vi har full ESD-sikring for å unngå skader på utstyr under reparasjon, og alle data på maskiner vi får inn på verkstedet, behandles med varsomhet. Vi kan også sikre alle dine data, ved å ta ekstra sikkerhetskopi av all informasjon før vi påbegynner feilsøking. Alle data blir behandlet konfidensielt, og alle våre ansatte har undertegnet avtale om taushetsplikt.

Vi har det meste av reservedeler på lager, og kan derfor enkelt feilsøke på problematiske maskiner. Vi har personell med lang erfaring og god kunnskap, slik at du raskt kan få et prisoverslag på hva en reparasjon vil koste. Vanlig pris for enkel feilsøking /diagnose ligger på mellom kr. 250,- og kr. 400,- inkl mva.

Enten du har fått virus, mistet/slettet bilder/dokumenter eller bare vil ha en opprydning på maskinen - Vi kan hjelpe deg!

Klikk her for å se vår veiledende prisliste.

Hold kontakten

  Eidskogveien 20,
       2211 Kongsvinger
  62 81 08 00
  62 81 09 00
  

Vi Forhandler

Våre Åpningstider

Man-fre: 08.00-17.00,
Lørdag: Stengt