Beskytt dine filer

Mange husstander har smarttelefoner, Ipad, Iphone, Mac, bærbare/stasjonære maskiner, smartTV, smartkjøleskap, ja alt omtrent i dag går på nett. Det største problemet med alt som du kobler opp mot internett, er at det kan bli utsatt for virus.

Virus er et stort problem i dagens digitale samfunn. Mange husstander har smarttelefoner, Ipad, Iphone, Mac, bærbare/stasjonære maskiner, smartTV, smartkjøleskap, ja alt omtrent i dag går på nett. Det største problemet med alt som du kobler opp mot internett, er at det kan bli utsatt for virus. Derfor er det veldig viktig at du har et godt antivirus program på maskinen din!

Det finnes ufattelig mange antivirus programmer på nettet i dag. Du hører om McAfee, Norton, F-secure, MSSE, AVAST, AVG, Panda Antivirus, ESET og mange fler som kanskje naboen, kollegaen din bruker. Valget med å finne det beste blir mye vanskeligere og man blir usikker på hva man skal velge. Mange velger i dag å bruke antiviruset som kommer gjennom internett leverandøren som er et godt valg. Det som er fordelen med å bruke antiviruset som kommer gjennom leverandøren din, er at det er alltid oppdatert. Et betalings-antivirus får hyppigere oppdateringer til å bekjempe nye virus som kommer, mens et gratis antivirus får oppdateringene senere.

Hvis du ikke får antivirus gjennom din internett leverandør, så anbefaler Solør EDB AS Panda Antivirus. Dette får du kjøpt i våres butikker og du kan velge mellom utgaver for bedrift og privat. Vi har gode erfaringer med Panda Antivirus og det er et solid antivirus. Oppdateringer for nye virus kommer oftere og oppdateringen går i bakgrunn på din maskin, så du blir ikke berørt når du jobber på maskinen.

panda

Hold kontakten

  Eidskogveien 20,
       2211 Kongsvinger
  62 81 08 00
  62 81 09 00
  

Vi Forhandler

Våre Åpningstider

Man-fre: 08.00-17.00,
Lørdag: Stengt